SCHOONHEIDSINSTITUUT
Home
VERZORGING EN SCHOONHEID VOOR HEM EN HAAR

 Esthetiek Cindy, een Germaine de Capuccini House of Beauty and Wellbeing


DTI-systeem


Het DTI-systeem van Germaine de Capuccini werkt met elektromagnetische golven. Daardoor dringen de ingrediënten van de producten voor jouw verzorging diep in je  huid. En nog beter: in de gewenste huidlaag!DTI-systeem


Het DTI-systeem van Germaine de Capuccini werkt met elektromagnetische golven. Daardoor dringen de ingrediënten van de producten voor jouw verzorging diep in je  huid. En nog beter: in de gewenste huidlaag!


elaatsbehandeling op het gewenste huidniveau


Om het met een tikje scheikunde uit te leggen: het DTI-toestel laat  élk ingrediënt indringen in de huid. Ongeacht de polariteit of moleculegrootte.  En er is meer: het DTI-toestel laat de energie van de elektromagnetische golven los op het gewenste huidniveau. De opperhuid, de lederhuid en het onderhuidse bindweefsel krijgen de ingrediëntencocktail die ze nodig hebben.

Een verzorging met het DTI-systeem is, net als onze gelaatsverzorgingen en lichaamsmassages, er ééntje om gewoon van te genieten. De stick van het DTI-toestel wordt aangenaam warm en voelt heel zacht aan. Het blauwe lichtje werkt rustgevend.


DTI-toestel op gezicht, hals, decolleté

Na een behandeling met het DTI-toestel op je gezicht, hals of decolleté is dit jouw resultaat:DTI levert uitstekend resultaat met onze synergy-age behandelingen. Combineer DTI met je anti-aging gelaatsverzorging of  je basic beauty verzorging en verhoog de effecten van je gelaatsbehandeling.


Behandeling met DTI: resultaatgericht, veilig en pijnloos

Waarom je zou kiezen voor een gelaatsbehandeling met het DTI-systeem?DTI werkt in twee fases