SCHOONHEIDSINSTITUUT
Home
VERZORGING EN SCHOONHEID VOOR HEM EN HAAR

 Esthetiek Cindy, een Germaine de Capuccini House of Beauty and Wellbeing


THE CLASSICS

Gelaatsbehandelingen die zorgen voor balans en evenwicht


Ligne Options [60 min.] € 50

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend, opspannend of zuiverend


So delicate [60 min.] € 55

Een delicate, kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid.


Beauty in fusion  [60 min.] € 60

De huid is niet hetzelfde op 30-, 40- of 50-jarige leeftijd. Elk gelaat heeft een unieke en specifieke oplossing nodig. Germaine de Capuccini heeft daarom een exclusieve en innovatieve professionele behandeling gecreeerd die een snel, efficient en gepersonaliseerd antwoord bied aan alle huidtype. Beauty in Fusion in combinatie met  Timexpert Ritualist.

Purexpert [60 min.] € 55

Geschikt voor de vette, normale en gemengde huid. Onthult een zuivere, gelijkmatige huid. Verkleint openstaande poriën en vermindert het aantal onvolmaaktheden van de huid. (vanaf 14 jaar)


Pure T skin [60 min.] € 60

Een zuiverende behandeling op basis van tea tree voor de onzuivere en acné huid. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk. Ideaal voor jonge mensen die een schone, zuivere huid willen.


Royal Jelly [60 min.] € 65

Deze verzorging laat de huid terug ademen zodat alle sporen van stress verdwijnen. Een herstellende en zuurstofrijke verzorging voor de vale, doffe en rokershuid op basis van koninginnenbrij.


PROFESSIONELE ANTI AGING SCHOONHEIDSPROGRAMMA’S

Voor een zichtbaar doeltreffend resultaat. Er wordt steeds gewerkt met het DTI-systeem van germaine de Capuccini. Zie DTI-systeem


Hydracure [60 min.] € 65

Een intensieve verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Timexpert Rides [1.30min.] € 70

De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maken. Botoxeffect!


Timexpert Lift [1.30min.] € 80

Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpert Lift geeft opnieuw volume aan uw gelaat door 2 complementaire acties Lipo-filling en Hydro-filling actie. Het gelaat krijgt een nieuwe uitstraling is zichtbaar steviger en wordt harmonieuzer. Een natuurlijke face lift voor gelaat als hals.


Exel Therapy O2 [1.30min.] € 70

Producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking teruggeeft. Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat. Vertraagt het verouderingsproces, anti-stress behandeling.


Timexpert C+  [1.30min.]  € 65

Levensenergie tegen veroudering. Vit. C+  is een natuurlijke antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen. Regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans.


OOGBEHANDELINGEN:


Time Expert Rides Anti-Fatigue Aqua-Patch [20 min.]  € 20

Kan apart of tijdens een gelaatsverzorging


● Innovatieve “Aqua-gel” technologie. De actieve bestanddelen van deze buitengewone oogoplossing worden zeer snel opgenomen.

● Ontstopt, maakt glad en vervaagt vlekjes.

● Speciaal exclusief opbrengmechanisme.

● Snelle werking, 20 minuten voor uitstekende zichtbare resultaten


FOR MEN

De mannenhuid vraagt een specifieke aanpak, een speciaal ontworpen behandeling om de mannenhuid te verzorgen.


For Men [60 min.] € 60

De professionele behandeling die opnieuw energie geeft en afvalstoffen verwijdert. De meest geavanceerde behandelingen tegen de effecten van de vermoeide huid. Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vitamine C met een relaxerende Shi Zen massage